25 Eylül 2011 Pazar

Chalet Girl


Yok fantastik komediymişte, günümüz Bridget Jones hikayesiymişte bilmem ne gibi yorumları okudukça "Tuğçe bu filme bir şans ver ve izle bak Ed Westwick oynuyor, hoş gözlerini kısıp seksi ses tonuyla 'I'm Chuck Bass' demiyorsa dünyanın sonu değil yani" dedim ve oturdummm bir güzel izledim.

Evet biliyorum tipsiz, ön dişleri ayrık (ön dişleri ayrık olanlar zengin olur derler ki ona bakınca kanıtı gibi), boyu kısa (önemli değil benimde eee nolmuş yani) ama çok iyi Chuck Bass demiyor mu hem tuhaf bir karizması var zengin rollerinden başkasına gitmeyecek gibi ? :)))

Bu filmi izleme sebeplerimi kendime saklamaya devam ederek filme geri dönüyorum.

Ed tabiki yine zengin çocuk rolünde. Kızımız çok yetenekli kaykaycıyken annesini trafik kazasında kaybediyor ve çalışmak zorunda kalıyor. Babasının neden çalışmadığını öküz gibi bütün gün evde yatıp 1000 dolarlık borç yaptığına inanın bende cevap veremiyorum.

Sırf iki katı bahşiş ve maaş alacak diye lüks bir dağ evinde işe başlıyor. Eee borçları biri ödemeli değil mi ! İşte çocuk oraya tatile geliyor zaten ev onların. Kızla aralarında yakınlaşma oluyor. Çocuk zengin, kız fakir, çocuk annesi istiyor diye diğer zengin kızla nişanlanır, kızımızın haberi olmaz, birlikte olurlar, kız öğrenir, ayrılırlar. Bu sırada kız 3 ay sonra olacak  snowboard yarışına hazırlanır, kazanır ! Çocuk nişan partisinde öteki hatunu bırakır gelir kız için.

Kız 25 bin doları ve çocuğu kapar ve mutlu sooooon !?

Ne kadar ilginç değil mi sanki dana önce böyle bir film izlememişiz gibi :)))

İdare eder bir romantik komedi işte...

sinemalar.com : 5.8
imdb : 5.9

1 yorum:

Spot Işığını Arayan Kız dedi ki...

Ed varsa izlerim anacım. :D Adam bildiğin cool yani. Seviyorum onu. Kesin izleyeceğim. :D