11 Ocak 2012 Çarşamba

The Innkeepers

Artık korku filmlerinden ciddi anlamda ümidimi kestim. Güzel korku filmi bulup izlemek samanlıkta iğne aramaya benziyor resmen. Eski filmlerin tadı nerdeeeee ?!

Gereksiz saçma sapan iki arkadaşın arasında geçen muhabbetler ile film farklı bir şekilde işlenmiş. Güldürmek mi istiyor korkutmak mı belli değil?

Film bölümlere ayrılmış. Bazı filmler bunun için uygun olabiliyor ama burada çok gereksiz olmuş. Hatta bölümlere ayrılmış olması çok rahatsız etti beni diyebilirim.

Klasik korku öğelerini barındırıyor. Kendi kendine çalan piyanolar, intihar etmeler, sıkışıp kalmış ruhlar, hızlıca çarpan kapılar...Çoğul olarak yazdım ama aslında çoğul bile değiller :)

Film hiç çıkış yapmadan olaylar zinciriyle gidiyor. Artık son bölüme geldiğinde bir iki halt oluyor yeterli bile sayılmıyor. Uykum varken izledim esnemekten kendimi daha fazla alamadım, çok sıkıldım. Şu puanları bile nasıl aldığını bilmiyorum ama vasat bile denemeyecek kadar kötü gereksiz bir filmdi.

Sinemalara geldiğinde bedava bile izleme şansınız olsa, ilk önce zamanınızın kıymetini bilin derim. Şiddetle tavsiye etmiyorum !

imdb : 6.1
sinemalar.com : 5.8

1 yorum:

Anindayorum.com (Abraham) dedi ki...

ilginc bir filme benziyo

bizede bekleriz