18 Mart 2012 Pazar

The Good Wife

Politikayla ilgilenen kocasının metresiyle olan görüntüleri basına düşünce tüm gözler Alicia'nın üstüne çevrilir.

İki çocuğu ile basının karşısında güçlü bir şekilde kocasının arkasında durmaya çalışan Alicia kendini evine adamak için bıraktığı avukatlık kariyerine tekrardan dönüş yapar. Dışardan görünen hayatı aslında hiçte öyle değildir. Kocasının kariyerine daha fazla zarar vermemek adına onunla birlikte kalmak zorundadır.

Kendi ve çocukları için çırpınışları yanında her bölüm başka olaylar ve davalar yer almaktadır. Bu tarz dizileri daha çok seviyorum. Sürekliliği daha fazla oluyor ve bölümün sonunda davanın gizemi çözülmüşken biz Alicia'nın çalkantılı hayatına devam ediyoruz

The Good Wife uzun zamandan beri izlediğim bir dizi.  İlginizi çekeceğini düşündüğüm değişik bir alternatif olabilir diye izlemenizi tavsiye ediyorum. Şu anda 3. sezonunda olan bu kadının gücü temalı diziyi, siz dizi canavarlarına sunarım :)

imdb : 8.1

2 yorum:

Wear A Smile! dedi ki...

sen bu yazıyı ne zaman yazmışsın ya, juliana margulies'i google'larken çıktı karşıma:)
kısa bir süre önce keşfettik biz bu diziyi ve bağımlısı olduk resmen, her akşam 2-3 bölüm izliyoruz ve bitecek diye stres olmaya başladık :P
mükemmel bir kurgu ve dört dörtlük bir cast...

Unknown dedi ki...

1,5 yıl önce yazmıştım sinemadayim bloguna geçireli bir kaç ay oldu :)) Kesinlikle ilk iki sezon çok iyi :)3. sezonu pek fazla sevmedim :)