9 Şubat 2012 Perşembe

Extremely Loud and Incredibly Close

Jonathan Safran Foer'in kitabından sinemaya uyarlanan filminin afişinde yazan Tom Hanks, Sandra Bullock yazısına aldanmayın tüm yük minik oyuncumuz Thomas Horn'un omuzlarında. Hugo filminin başrol oyuncusu Asa Butterfield'e kapak olacak kadar muhteşem bir oyunculuk sergiliyor film boyunca!

11 Eylül olayında babasını kaybeden 9 yaşındaki çocuk bir gün babasının odasında anahtar bulur ve bu anahtarın nereye ait olduğunu bulmaya çalışırken yaşadıklarını anlatıyor. Bu sırada tüm hayal kırıklıklarını, hırsını izlerken duyguları nasıl güzel size ince ince işliyor anlatamam! Klasik bir son beklemeyin çünkü film sizi zaten çok başka yerlere götürüyor.

Son zamanlarda izlediğim en iyi filmlerden olduğu kesin. Şiddetle tavsiye ettiğim nadir filmlerden :) En iyi film dalında Oscar'a aday olan bu film diğer adayların karşısında benim favorim. Sadece Moneyball ve War Horse filmini izlemedim onları da yarın izlemeyi planlıyorum. Böylelikle çok daha kesin bir şekilde adaylar hakkında yorum yapabileceğim.

En iyi yardımcı erkek rolüyle aday olan Max Von Sydow çok başarılıydı. Film çok başarılıydı. Konu, ilerleyişi, işlenişi, olayların yön değiştirmesi herşeyiyle bayıldım tek kelimeyle.

imdb : 6.4
Sinemalar : 5.9

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Ben de çok severek izledim bu filmi belki herkese hitap etmeyebilir ama benim için mükemmeldi Elif

Unknown dedi ki...

Kesinlikle izlenmesi gereken filmlerden teşekkür ederim yorumun için Elif

Sevgiler