16 Şubat 2012 Perşembe

The Secret Circle

16 yaşında olan Cassie annesi öldükten sonra mecburi olarak annesinin büyüdüğü kasabaya yani anneannesinin yanına taşınmak zorunda kalır. Bu taşınma onun hayatını zaten yeterince değiştirmişken birde cadı olduğunu öğrenir.

Fantastik olan bu dizi ilk bölümlerde fena değildi izlettiriyordu. Sonra iyi bir çıkış yakalayıp iyice saçmalamaya başladı :) Dizi henüz 1. sezonunda ve 14 bölümü var. Saçmalıklar silsilesi düzeltildiği zaman aslında tutma potansiyeli yüksek bir dizi. Eğer düzeltilirse...

Genelde ilk sezondan bir dizinin puanını vermem. İkinci sezondan sonra ancak taşlar yerine oturmaya başlıyor. Daha çok liseli gençlere hitap ettiğini düşündüğüm bir dizi. Yine de bir şans vermek isteyenler için çerezlik bir alternatif olabilir.

Afişte olan mimiğe çoğu zaman maruz kalabiliyorsunuz. Cassie rolünü oynayan Britt Robertsen dudaklarını ileri itip şaşırmış gibi baktığında terlikle ağzına çarpasım geliyor. O geldikten sonra arkadaşlar arasında olan bütün dengeleri bozmasına rağmen hala kanatsız melekmiş gibi göstermeleri insanı bazen çileden çıkartabiliyor :) Tabii birde bu 6 çocuğun aileleri nasıl bu kadar denk getirmişlerde hepsi aynı anda doğum yapmış. Çocukların hepsi aynı sınıftalar :) Ayrıca dizi bana biraz The Vampire Diaries çakması gibi geldi :)

imdb : 7.5

Hiç yorum yok: