28 Ekim 2011 Cuma

Paranormal Activity 3


Bu filmin serisine bayılıyorum. Maç akşamı bizde kızlar gecesi yaparak sinemaya gitmeye karar verdik. Daha önce serinin her filmini sinemada izlediğimizden bu geleneği bozmayalım dedik.

Gün içinde olan işlerimiz nedenniyle halimiz kalmamıştı. Her zaman takiplediğim bir film sitesinde filmi görünce havalara uçtum veee keyife evde devam ettik. "Filmin hakkını yemeyelim yeöağ" diye vicdan azabıyla filmi izlemeye başladım ve ilk 15 dakikasında "kapatsak mı acaba" diye hala şüphelerim vardı.

Derken film bitti !! Ana !

Şimdi biz korkcak mıydık? Bir kaç serpiştirilmiş klasik P.A. görüntüleri, son 10 dakikaya sıkıştırılmış gelişme ve son ! Caaanım filmin tüm karizması gitmiş, yerini saçma sapan bir şey almış...

Sonuç olarak evde izlediğime hiç pişman değilim, hatta mutluyum böyle 3 olmaz olsun ! Nerde 1 ve 2'nin ihtişamı, nerde adrenalin duygumuz. Fragmanda olan bir çok görüntünün kesilmeside tuz biber oldu.

Yorumlarda herkes gerildiğini falan yazmış allah bilir Chucky'den falanda korkuyorlardır bunlar :))

O yüzden izleyecekseniz sakın ama sakın sinemada izlemeyin onun yerine başka bişi yapın benden tavsiye. En çok sevenlerden biri olarak 1 ve 2'nin tadı alınamadı...

Sinemalar.com : 6.0
imdb : 6.5


Hiç yorum yok: