7 Temmuz 2012 Cumartesi

My Week With a Marilyn | Marilyn İle Bir Hafta

Colin Clark okulu bırakıp film sektörüne geçiş yapar. The Prince and the Showgirl filminin çekimlerinde bulunan Marilyn Monroe ile izlenimlerini günlüğüne aktarır.

Bu günlükte yazılanlar ile uyarlanan film Marilyn Monroe'nun o dönemde iç dünyasını, kişisel sorunlarını Colin'in gözünden izliyoruz.

Filmin zaman dilimi bir haftalık olduğu için normal filmlerde olan net bir son yok tabii ki. Ayrıca Marilyn'in inişleri çıkışları ile durağan ilerleyen bir şekilde. Bazılarınız için sıkıcı olabilir.

Marilyn Monroe olarak Michelle Williams için çok tartışıldı. Benim düşünceme göre Marilyn Rolü için bir başkası asla oynatılmamalı :) Kazandığı tüm ödülleri sonuna kadar hak etmiş.

Filmin sakin bir şekilde ilerlemesine rağmen psikolojik iniş çıkışları o kadar iyi canlandırmış ki filmin içine girememeniz için gerçek anlamdan bu tarz filmlerden nefret ediyor olmanız lazım. Fragmanından sonra Marilyn Monroe'nun filmden bir bölümünü ekledim. Dans ettiği bu sahne film içinde en unutulmazlar arasında benim için. Marilyn karakterini ne kadar iyi canlandırdığını izlerseniz çok daha iyi anlayacaksınız :)

Sinemalar : 7.6
imdb : 7.1



Hiç yorum yok: