19 Aralık 2011 Pazartesi

American Horror Story


Bu aralar gerçekten film izlemeye fırsatım olmuyor. Bari bişicikler izleyeyim diye dizi izliyorum en azından. O dizileri bile bir bölümünü iki posta halinde izlediğim zamanlar oluyor. Üzülüyorum bu halime ne yalan söyleyeyim hahah :))

Diğer izlediğim bir çok dizinin yeni sezonu başlamamışken, bir kısmıda christmas tatiline çıkmışken bende yeni bir diziye yelken açayım dedim :)

O da American Horror Story oldu !!

Henüz ilk sezonunda ve 11 bölümcüğü var sadece. İlk başta pek sıkılmıştım sonradan bölümler ilerledikçe olaylar karışmaya başladı. Çok fazla korkunç değil, hatta korktuğum tek bir sahne bile olmadı diyebilirim. Daha çok evde olan iyi huylu yada kötü huylu hayaletlerin bu duruma nasıl geldiklerini , hikayelerini , neden o evde sıkıştıklarını izliyorsunuz. Benim hoşuma gitti ve dizi boşluğunda size tavsiye etmek istedim :)

Bu arada kendim gerçekten memnun olduğum için siteyi yazıyorum. Sitenin haberi bile yok yani reklam falan değil bilinsin :))

Dizilerimi izlediğim Dizimag diye bir site var ki !! Bence Türkiye'nin en iyi dizi sitesi. Yerli yabancı her diziyi, her bölümü bulabiliyorsunuz.

Benim en en en ennnn sevdiğim yanı dizilerin bölümleri yani part kısımlarını otomatik olarak kendi atlıyor. O yüzden diziyi açıp rahatlıkla yatağıma uzanıp izleyebiliyorum. Part geçmek için bin defa ayağa kalkıp açıp tekrar yatmıyorum :)))

Diğer bir özelliği ise bunlar yeni oldu aslında... En son izlediğin bölümü biliyorsun. Başında yeşil renkte tv olduğu zaman o izlediğiniz bölümdür :) Dizilerde çalan şarkılara ben çok dikkat ederim siz eder misiniz bilmiyorum. Beni arama derdinden kurtardı şarkıları. O dizinin bölümünde çalan şarkıları üstteki yatay menüsünden öğrenebiliyorsunuz.

Hesap oluşturup dizileri takip listenize ekliyorsunuz yeni bölümleri eklendiği anda size mail yoluyla haber veriyorlar. Altyazısı çıkmamış olsa bile yeni bölümü mutlaka ekliyor. 

HD ve normal görüntülü izleme imkanınız var. En güzel yanı dvd de olduğu gibi dil seçeneğinin olması :) Türkçe altyazılı olan bir bölümü ingilizce olarak seçerek altyazısız izleme imkanınız oluyor.

Benim için önemli detaylara sahip olduğundan ilk defa dizi sitesi olarak bir yeri yazabiliyorum. Film için yok mesela o yüzden sizin varsa bana önerebileceğiniz muhteşem bir yer çok isterim öğrenmeyi :)

Film izlediğim yer şu sıralar benim canımı sıkmaya başladı o yüzden alternatif istiyorum :)

Şimdilik bu kadaaar :) 

1 yorum:

Aysegul Uluc dedi ki...

ben de bu yapimi merak ediyorum

http://stylishtimes.blogspot.com/