4 Haziran 2012 Pazartesi

Mirror Mirror | Pamuk Prenses ve Maceraları

Yine pazarlama taktiği ile verilen isim ile karşı karşıyayız :) Once Upon a Time dizisi ile başlayan Pamuk Prenses hikayesinin son durağındayım şimdilik.

Pamuk Prenses ve Avcı filmiyle sürekli kıyaslayıp durdum filmi. Öncelikle çocuklarınızla izleyebileceğiniz tam bir masal filmi olduğunu belirtmekte fayda var.

Kostümler, oyuncular çok iyiydi Pamuk Prenses masalına göre. Dekor çok fazla yapmacık durduğu için hoşuma gitmedi kesinlikle. Masalsı kullanmaya çalıştıklarına eminim ama yine de insan dönemin tüm teknolojilerinden yararlanılmasını bekliyor.

Kurgu olarak çok daha beğendim. Film diğerinin aksine bir şeyler eksikmiş yada bir olayı sadece göstermek için göstermiyor. Diğeri gibi sıkıcı olsa da akıcılık daha iyiydi. Çocukların çok daha rahat izleyeceği türden bir akıcılığa sahipti en azından.

Elma olayını sadece sonda kullanmaları hoşuma gitti. Macera klasik Pamuk Prenses macerasından biraz daha değişikti. Kraliçenin nefreti, alaycılığı çok daha iyi işlenmişti. Hollywood filminin sonunda Bollywood'a bağlaması ilginçti :)

Hala içinde küçük bir çocuk barındıran yetişkinler için iyi bir fantastik filmiydi. Özellikle çocuklar için çok daha iyi bir alternatif olduğunu düşünüyorum.

imdb: 5.7

3 yorum:

gülümse dedi ki...

Ay yok bebeim yaaa bence cocuklar goturulmemeli bu filme.ben cocukların dolustugu bı salonda izledim, öldürdüler beni resmen:))) espirileri filan anlamadıkları için vir vir vir kendi aralarında konuşup durdular,ne zaman su olcak ne zaman bu kacak ben aciktim ben susadım,kafa beyin kalmadı resmen:)))

Unknown dedi ki...

Ahahh :)) Orası doğru çocukların olduğu filme bende pek gitmem evde seyretmeyi tercih ediyorum hee gidiliyorsa mutlaka ön kısımlar tercih edilmeli, arkaya oturursan sürekli ayağa kalkmaları sinirini zıplatabiliyor :)) Ön tarafa oturduğunda asla arkanda aynı hizada bir çocukla oturulmamalı koltuğuna sürekli tekme yemek pek hoş olmuyor :) Saat olarak geç saatler tercih edilmeli mesela uyku saatleri geçmeli özellikle :))) Valla sinema terbiyesi vermeyen ailelerin suçu o bizim zamanımızda biz paşa paşa gider oturur gelirdik annem kızardı bize :)))

Bak Bu Harika dedi ki...

izlemedşm ben bunu farklı bir yorum getirilmiş. Bende bloğuma beklerim.

Görüşmek üzere
www.bakbuharika.blogspot.com