27 Kasım 2011 Pazar

Super 8


Bu filmi merak ediyordum ama geç izledim. Bu aralar izlemeye bişiler pek vaktim olmuyor :( Şu blogu açmadan önce günde 3-4 allah ne verdiyse izlemeye vaktim olurken şimdi birden pattt durdum :)) 

Sonunda bişi izleyebildiğim bir gün oldu. Super 8 filmini sadece Steven Spielberg için izledim. Sevdiğim yapımcıların, senaristlerin yada oyuncuların olduğu filmleri ne tür olursa olsun izliyorum :)

Bilim Kurgu filmleri pek bana göre değildir. Dişi varlık olmamdan kaynaklanıyor olabilir :))) Bu filmi sonuna kadar güzel bir şekilde izledim çünkü çok beğendim. İlk başlarda pek umudum yokken fazla zaman almadan film hareketlendi. Özellikle tren sahnesi vardı ki sormayın dillere destandı !! Daldım gittim resmen ağzım açık bile izlemiş olabilirim :))

Filmde olan detaylar çocukların kısa film hazırlaması, o yaşlarda gelen deli kandan kaynaklanan cesurca hareketler, kendi içinde yaşadıkları dram, ilk aşkları vs ile birlikte aslında normal bir film kıvamında. İşin içine bilim kurguda eklenince yemede yanında yat haline girmiş. 

Grafikler, ses efektleri yine çok iyi olan bir filmdi. Filmin her detayından keyif aldım. Tavsiye edebileceğim güzellikte olan bu filmi izlemeyenler izlesin :)


3 yorum:

darkolivee dedi ki...

curcunam ben bunu sanırım 1 ay önce izledim ama sonuna kadar zor dayandık, nasıl kötü kurgulama nasıl kötü hikaye, sonunda da ee ne oldu şimdi dedik :))))
beğenerek izlemene sevindim canım, bana sorarsan sadece zaman kaybı para kaybı :)))

Unknown dedi ki...

Sanırım gününüzde değildiniz cnm :)) Film zaten çok düşük bütçeli daha çok aile dramı kullanılmış içinde ön planda olan çocuklardı ve çocukların oyunculukları çok iyiydi sanırım filmin devamıda var :) Hayatımın filmlerinden değildi kesinlikle ama kötü kelimesinide hak ettiğini düşünmüyorum :))

gülümse dedi ki...

açıkcası ben de çok sevmedim.ya da benim beklentim çok yüksekti o yüzden hayal krıklığına uğramış olabilirim:)))ama fanninglerin küçüğü iyi iş çıkartmış gerçekten