18 Kasım 2011 Cuma

Immortals / Ölümsüzler


Sonunda meraktan öldüğüm filmi izleyebildim bugün. Taze taze yazmak istedim heyecanımı kaybetmeyeyim diye :) Filmde ne ararsan vardı... Tanrılar, titanlar, insanlar, barbarlar :))

O yüzden konuyu seri bir halde işlemişler. Filmde hızın düştüğü sahneler çok az. Hep bir olay, hep bir aksiyon ! O yüzden izlerken sıkılmadım. Saçma bulduğum yerler olmadı mı? Oldu tabii ki :)) Özellikle kahin ile olan ilişkisi bi öpücüğe kanmalar falan :))) 

Herneyse çok beğendiğim filmler ile ilgili fazla detay vermiyorum. Bu da öyle filmlerden. Bi de mutlaka sinemada izlenmesi gerekenlerden. 3D ile muhteşemdi çünkü.

Filmde 300 Spartalı kalitesinden fazlasını yakalamak mümkün. Resmen görsel şölendi benim için. Özellikle ikinci yarı için söylüyorum. Son sahnelerde yer alan savaş sahneleri o kadar detaylıydı ki neye bakacağımı şaşırdım artık inceleyim herşeyi derken :Pp 

Grafikler ve ses efektleri özellikle filmin içine daha fazla çekiyor sizi. 

Athena'nın kucağa alınıp göğe çıkartıldığı sahne mi desem, çöküş mü, dalgalar mı, gökte olan savaş mı ... Bir sürü ama bir sürü detay... En önemlisi filmin devam edecek olması. Şansınız varken hala vizyondayken kaçırmayın derim ;)

Sinemalar.com : 6.5
imdb : 7.0

4 yorum:

gülümse dedi ki...

fragmanını izledim kardeşime de söyledim zaten bu filme de gidelim diye,sağolsun beni kırmadı,şimdi ankarada pazar günü dönecek kpdsden sonra twilighta gidicez ondan sonra bi ara da bu filme gitcez inşallah:))

darkolivee dedi ki...

bende dün izledim daha, böyle filmleri bende çok seviyorum, 300 spartalıdaki savaş sanelerini ölümsüzler için tekrar çekmişler sanki :) ama gene de süperdi para harcanmış film bi başka oluyor :)

Unknown dedi ki...

@gülümse eminim beğeniceksin canım kaçırma derim bak :))

@darkolivee kesinlikle yaa kaliteli film bile para dökülmeden olmuyor :)) Bakalım oğlu geliyor şimdi neler olcaak :)

Anindayorum.com (Abraham) dedi ki...

senin deger verip anlattıgına göre çok güzel bir film gidip denemek gerek (=