13 Kasım 2011 Pazar

Friends With Benefits / Arkadaştan Öte


Ne yalan söyleyeyim merakla bekliyordum bu filmi. Mila Kunis favorilerim arasında olan zaten taş hatun ! Justin'in oyunculuğuna hala alışamadım ama bu rol sanki ona daha bir gitmişti.

Filmin ortalarına kadar sadece yatak sahneleri mevcut diyebiliriz genel anlamda. Biraz daha devam etseydi filmin hiç bir şansı yoktu. Sonralarda filmi toparladılar ve romantik komediye dönebildi. 

Jamie karakteri ile kendime yakın hissettim. Sürekli neşesini ve vurdumduymazlığını kalkan haline getirmesi yönünden :) Muhteşem fiziğine tek kelime bile edemem. Film yerine şunlardan bahsediyorum düşünün artık :))

Bağlanmak yok teması altında işlenen bu konu zaten anca filmlerde olur. Zaten Jamie'de filmlerde ki gibi mutlu bir son istiyor ve sahip oluyor. Filmin içinde film isteğinin gerçekleşmesi anca bir filmde olur zaten :)

Filmin ortalarından sonra hoşuma giden yerler olmadı değil ama öyle aman aman çok güldürdü muhteşemdi demem. Bir daha da izlemem :) Mila bana Kate Hudson'ı hatırlattı. romantik komediye gerçekten yakıştırdığımı söyleyebilirim.

Sinemalar.com : 6.8
imdb : 6.6

3 yorum:

gülümse dedi ki...

ben de gerçekten komediye yakıştırdım milayı.şahsen oldukça matrak bi insan olduğuna da inanıyorum:))filmi sevdim,sevimli buldum yani.jessica biel de iyiki ayrılmış justinden yoksa o yatak sahneleri hele karşıdaki mila kunis gibi bi hatunsa herkesi çileden çıkartabilecek cinsten:))ayrıca justinin poposu da gayet güzelmiş:))))))ama benim için natalie portman ve ashton kutcherın oynadıkları ve benzer temalı "no strings attached" daha akılda kalıcıydı:)

Unknown dedi ki...

No Strings Attached filminde aklımda kalan en iyi sahne regl cd'si hazırlayıp ağrı çektiği zamanda birlikte dinlemeleriydi :))) Sanırım tekrardan bir araya geldiler Jessica ile bilmiyorum ama Justin filmlerinde kızlar konusunda çok şanslı hep en güzellerini götürüyor resmen :))

darkolivee dedi ki...

:)
listeme ekledim...